Dag 2 i Viña del Mar

Hej hej halla!

Idag har vi tagit det lugnt. Jennifer kanner sig dalig sa hon har sovit en del. Julia och Sofia borjade dagen med att lapa sol pa lopphostelets innergard och Ingrid tog Linnea till frisoren. Sen tog vi oss en tur till strandpromenaden och nu sitter vi och fortar en god middag pa hostelet. Vi har kommit fram till att den chilenska kokkonsten inte ar sa mycket att hanga i granen. Ratta oss om vi har fel!!

Listan over smasnuskiga saker vi har glomt att beratta om:
1. Ingrid kraktes pa flygplanstoan pavag till Santiago.
2. Linnea kraktes pa hosteltoan efter att Jennifer skurit upp foten.
3. Sofia snot sig i bussbiljetten pavag till Valparaìso samtidigt som Ingrid stoppade allas tuggummin i sin. Tio minuter senare kom kontrollanten och bad om biljetter. Da sa Sofia utan ett uns skam i kroppen: "Det ar bara liten vatten pa biljetten..." Kontrollanten stoppade belatet ner den avrivna biten i fickan. Tio minuter senare maste den snoriga Sofia snyta sig i aven Linneas biljett. Tio minuter efter det kommer kontrollanten tillbaka och ska kryssa over en del pa biljetten. Precis den del som Sofia snytit sig i. Hon pekar pa den ihopknycklade blota biljetten och mumlar ett "Perdona.."
4. Vi hade blivit tipsade om ett trevligt smorgasstalle i Lonely Planet. Vi bestallde in en varsin "Completo" som visade sig vara nagon slags standard pa varje restaurang i hela staden. Det ar en baguette med lite rivet kott, avokado, ett kilo majonas och en kall korv under allting serverat i en baguette. Forst var det lite smanice, men nu luktar det majonas vart man an gar.
Sofia och Jennifer pratade med en man pa posten som sa att den riktiga chilenska kokkonsten hittar man hemma hos folk, nar man gar ut och ater vill man ha snabbmat. Trakigt for oss.

 

Ikvall ska vi ut! Vi har lamnat in nastan alla klader pa tvatt sa vi kommer se ut som riktiga kajor pa vift. Men det blonda haret verkar uppskattas aven om man gar kladd i en sopsack sa vi kor!

 

Ciao!!!


Kommentarer
Postat av: Mamma Lena

Hmmmm finns det något foto "före" och "efter" det där frisörbesöket.... låter intressant ! Puss puss på er från Trollbäcken.

2011-10-08 @ 12:13:22
Postat av: Mamma P

Men alltså, den där Completon skulle jag nog passa mig för om jag var ni. Ser ju precis ut som en Big Bite från Statoil fast med en majonäshink på. Huvva. Jaha, jag hade ju förmanat om att inte följa med folk hem allt för lättvindigt, men om det är enda sättet att få schysst käk så...

Haha, Sofia har alltid varit en cooling. Det blir tio pluspoäng för en god historia. Snutet är bäst.

2011-10-08 @ 12:40:36
Postat av: Mormor Lena

e di förkydda? Få tag på Echinacea och stärk upp immunförsvaret eller knapra färsk vitlök så håller ni folk på avstånd och slipper kindpussar till höger och vänster och höger igen.

Gammalt kärringråd och huskur + en distanskram från en mormor i Munka

2011-10-08 @ 15:03:42
URL: http://lasgringas.blogg.se/
Postat av: Julia

Mamma Lena! Det kanske vi kan losa, men jag kan garantera att det blev snyggt. Hon ar den enda som ser relativt vardad ut nu.Mamma P. Sofia fortjanar en snyting. Ha-ha. Vi ser fram emot argentinska blodiga biffar. Mjau.Mormor Lena. Jennifer stannade hemma och kurerade sig och nu mar hon fint! Dock ligger nagra andra och aterhamtar sig fran gardagens aventyr... Puss

2011-10-08 @ 17:04:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0