Skyfall!

Igarkvall at vi en underbar asado har pa hostelet. Yannick var med och nagra andra typer som vi bor med.
Helt plotsligt har Yannick hort sig for om skydiving - fallskarmshopp, med agaren till hostelet och dom har startat en spontan handupprackning om hur manga som vill vara med.
Under paverkan av lite trevligt malbecvin verkade det har vara en fantastisk idé, sa vi rackte upp handen. Snart insag vi vad vi gett oss in pa, men man vill ju inte vara den som fegar ur.
Sa, Imorse vacktes vi av hostelkillen som bekraftade att vindarna ar bra och att hoppen blir av. Nu sitter vi och vantar pa att bli upphamtade och dom borde vara har om tjugo minuter!
GAH!!!!!
Fortsattning foljer...

Kommentarer
Postat av: Mamma Susanne

Skriv genast och tala om hur det var, kändes m m.....Har alltid velat hoppa fallskärm, vet dock inte om jag vågar. När bär det iväg till Buenos Aires! Söndagens DN innehöll en lång artikel om Buenos Aires, så nu vet vi allt:-) Ricoleta är väl den stadsdel ni ska bo i , eller hur? Verkar vara en "fin" del, lite skillnad mot era hostel m loppor etc...kanske. Ha det gott! Kram Susanne o Lasse.2011-10-27 @ 21:25:37
URL: http://lasgringas.blogg.se/
Postat av: Morfar Tor

Hej Julia och Julianerna !

Det låter härligt med fallskärmshoppning. Men jag lovar er att det fösta hoppet kommer att pirra ordentligt och man frågar sig "vad har man gett sig in på", andra och tredje hoppen känns mycket bättre.Hoppas att ni åt rätt mat innan ni hoppade. Väntar med spänning på referat. Puss och kram från Tor o Marianne

2011-10-28 @ 09:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0